Skip to main content

Tűz van babám vagy legalább is volt

   Végre olyan idő volt, hogy nem fújt a szél és nem volt minden nedves ezért aztán gondoltam elégetek mindent amit kell. Ráadásul szomszédok sem voltak kint, egészen addig amíg meggyújtottam a tűzet aztán egyesével megjelentek. Majd el is menetek elég gyorsan mert füst volt. Bár nem olyan nagy mint amire számítottam.

Kiinduló állapot

Azért nem ilyen szörnyű a helyzet csak kicsit

A munka fázis közepe

Szinte minden eltűnt 
    Aztán felástam egy tő csicsókát és a lent látható mennyiség került elő. Illetve a kisebb gumókat már vissza is vetettem. Persze a fele is sok ezért egy részét kiraktam hátha valakinek majd kell. A jövőheti magcserére is fogok vinni azt hiszem egy zacskóval, cserealapnak már tavaly is jó volt. 

Fele is sok
    Sokan mondják, hogy a csicsókát nem lehet sokáig tárolni ami lehet, hogy igaz bár nálam mindig sokáig eláll. Igaz én nem is szoktam annál jobban megtisztítani mint fentebb látszik. Időnként mondjuk elkezd gyökeret ereszteni. Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.