Skip to main content

Drótháló

    Tegnap végre megérkezett a drótháló amit nem kis kutatás után találtam. A szemnagyság két és fél centi, műanyaggal bevont nem galvanizált. Teljes a a boldogság egyenlőre, mondjuk még nem csomagoltam ki teljesen csak belenéztem, hogy tuti az van e benne. Ma meg kivittem a "birtokra" és ha már buszozok vettem egy napi jegyet. Amit felhasználva kivittem még mást is egy másik fordulóval.


   Amivel nem vagyok kibékülve az a csirke etető amit vettem ebayen mert baromira nem az a méret érkezett meg amit akartam. Egy mérettel kisebb jött az általam megvásárolt másfél literes helyett egy nulla kilences jött ami nagyon nem frankó. Azért igyekszem majd ezt is az előnyömre fordítani. 

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.