Skip to main content

Ez így szokott lenni

    lassan minden összejött ahhoz, hogy megépítsem a kifutót és az ólat is a madárkáimnak. Oszlopok lefestve, kerítés megvásárolva, környék rendbe téve pont amekkora kell zsanérok lefestve egyszóval már majdnem minden megvolt. Amikor is kaptam egy üzenetet tegnap ami az egész eddigi gyűjtögetésemet mondhatni feleslegesé tette.
Szóval tegnap kaptam egy üzenetet a site rep-től, hogy van egy szinte teljes kifutó és egy majdnem teljesen jó csirke tanya, ha kell csak szét kell szednem és elvinnem. Úgyhogy holnap ezzel leszek elfoglalva. Remélhetőleg nem lovasítja meg senki, mert akkor morcos leszek.

Ezt még szét kell szedni és lefertőtleníteni 

Javítandó tojóláda

A hátsó fel is hiányosságokkal küzd

Ezeket a darabokat lehet itt hagyom

Jobbra Chris baloldalon meg Denis keze középen meg a kifutó 

Kiindulásnak nem rossz

Lesz vele munka

Ajtó majd kell még jó hogy az is van. 

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Tayberry és Loganberry

Kihasználtam a mai szép napot meg a tényt, hogy kellett egy napi bérlet a buszra ezért aztán kimentem az Imperial parkban található B&q-ba, mert  megakartam lepni magamat pár dologgal amit már kinéztem magamnak.
   Vettem egy tayberryt és egy logganberryt mind a kettő málna és szeder kereszteződésből jött létre.

   A Loganberryt James Harvey Logan Amerikai bíró és kertész nemesítette ki, ha lehet hinni a történetnek teljesen véletlenül. A Tayberryt  1979-ben Skóciában nemesítették és a Tay folyóról nevezték el, ez is ugyan úgy málna és szeder kereszteződés mint a Loganberry, de a két fajta között van pár eltérés. Míg a Tayberry vastagon van borítva tüskékkel addig a Loganbery (legalább is ami nekem van) teljesen tüske mentes. Ugyan akkor ez utóbbinak nem olyan finomak és édesek a bogyói (ezt még csak elméletből mondom) viszont lehet iparilag termeszteni, míg a másikat nem mert a tüskék megnehezítik a szedést. 

    A vásárlás mellett még lőttem pár képet.  Csupán mint érdekessé…

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.