Skip to main content

Ez így szokott lenni

    lassan minden összejött ahhoz, hogy megépítsem a kifutót és az ólat is a madárkáimnak. Oszlopok lefestve, kerítés megvásárolva, környék rendbe téve pont amekkora kell zsanérok lefestve egyszóval már majdnem minden megvolt. Amikor is kaptam egy üzenetet tegnap ami az egész eddigi gyűjtögetésemet mondhatni feleslegesé tette.
Szóval tegnap kaptam egy üzenetet a site rep-től, hogy van egy szinte teljes kifutó és egy majdnem teljesen jó csirke tanya, ha kell csak szét kell szednem és elvinnem. Úgyhogy holnap ezzel leszek elfoglalva. Remélhetőleg nem lovasítja meg senki, mert akkor morcos leszek.

Ezt még szét kell szedni és lefertőtleníteni 

Javítandó tojóláda

A hátsó fel is hiányosságokkal küzd

Ezeket a darabokat lehet itt hagyom

Jobbra Chris baloldalon meg Denis keze középen meg a kifutó 

Kiindulásnak nem rossz

Lesz vele munka

Ajtó majd kell még jó hogy az is van. 

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.