Skip to main content

Hétfői csavargás irány az IKEA

Holnap majd feliratozom a képeket.
Update, nem Kedden hanem szerdán mert kedden beteg voltam mint a kutya. Most is az ágyban vagyok.


Berendezkedünk az IKEAban

Random konyha

Random valami, nem a legjobbak a fények

Be akartam ide dobni a lányom ó, de elszaladt

Nem tudom ki ő csak, hogy kitakarja a virágokat

Virág 2. 

Még több virág

Mini üvegház

Dizájnos bár nem túlhasznos

Ezek már nem rosszak, főleg ha chillit nevelsz

pffff

Teljes fűszer kínálat

Kőzetgyapot mint kezdő közeg ...
Meg kókusz rost


Ez már nem az IKEA hanem Pets for home

Nyúlak csak he nem ismernétek fel

Haza felé 1.

Szokásos útfeltúrás 

Csoda  hogy ez a város még működik

Waterfront 

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Magcsere 2017 Bristol

Ez volt az első magcsere amin részt vettem és érdekes tapasztalat volt azt kell, hogy mondjam. Először is azt hittem lesz ott egy pár idősebb bácsi meg talán pár fiatal ehelyett teli volt hippikkel, nem szeretem a hippiket.


Gondolkodtam (ez mindig veszélyes)

Munka közben volt egy kicsi (nagyon sok) időm gondolkodni és azon gondolkodtam, lehet a rossz növényeket termesztjük. Egyik dolog amiért ezt gondolom, hogy a gyomok gyorsabban nőnek mint a haszon növények. A haszon növényeknek sok gondoskodás kell, míg a gyomokat irtani kell nem is kevés erőfeszítéssel.
    Ezért is gondolkodom azon, hogy újfajta növényeket kéne termelés alá akár olyanokat is amiket jelenleg gyomként kezelünk. Pár ilyen növények már utána néztem és néhánynál meglepődve tapasztalta, hogy vannak olyan országok amikben az általam, általunk gyomnak tartott növényeket aktívan termesztik. Meg olyat is találtam amit régen akár Magyarországon is mint haszonnövényt termesztették, de mostanra legfeljebb mint dísznövény van jelen.
    Az egyik ilyen növény a csalán bár ezt nem hiszem, hogy természetnék szántszándékkal. , de bizony hogy termesztik. Nem csak mint leveles zöldségnek használják, hanem gyógyszernek is kiváló. Plusz rostokat is lehet belőle szerezni mint a kenderb…