Skip to main content

Pénzből él az ember

    Még én is ezért aztán elkezdtem eladogatni azokat a magokat amiket a leértékelések során vettem. Ebayen is fent van egy része, de van olyan oldal ahova be kell linkelni a képet ezért aztán kihasználom a blogot és feltöltöm ide a képeket.
Persze ha valaki szeretné megvenni akkor itt is üzenhet, nem írok árat ha valakinek tetszik valami akkor tesz rá egy ajánlatot. Ha tetszik elfogadom. Plusz persze postázási költség fizetés paypalon illetve személyesen. Nem kell nemzetközi postázást fizetni mert két hét múlva megyek haza és akkor vagy oda adom személyesen vagy a Magyar postára bízom a dolgot.


Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.