Skip to main content

Pénzből él az ember

    Még én is ezért aztán elkezdtem eladogatni azokat a magokat amiket a leértékelések során vettem. Ebayen is fent van egy része, de van olyan oldal ahova be kell linkelni a képet ezért aztán kihasználom a blogot és feltöltöm ide a képeket.
Persze ha valaki szeretné megvenni akkor itt is üzenhet, nem írok árat ha valakinek tetszik valami akkor tesz rá egy ajánlatot. Ha tetszik elfogadom. Plusz persze postázási költség fizetés paypalon illetve személyesen. Nem kell nemzetközi postázást fizetni mert két hét múlva megyek haza és akkor vagy oda adom személyesen vagy a Magyar postára bízom a dolgot.


Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Tayberry és Loganberry

Kihasználtam a mai szép napot meg a tényt, hogy kellett egy napi bérlet a buszra ezért aztán kimentem az Imperial parkban található B&q-ba, mert  megakartam lepni magamat pár dologgal amit már kinéztem magamnak.
   Vettem egy tayberryt és egy logganberryt mind a kettő málna és szeder kereszteződésből jött létre.

   A Loganberryt James Harvey Logan Amerikai bíró és kertész nemesítette ki, ha lehet hinni a történetnek teljesen véletlenül. A Tayberryt  1979-ben Skóciában nemesítették és a Tay folyóról nevezték el, ez is ugyan úgy málna és szeder kereszteződés mint a Loganberry, de a két fajta között van pár eltérés. Míg a Tayberry vastagon van borítva tüskékkel addig a Loganbery (legalább is ami nekem van) teljesen tüske mentes. Ugyan akkor ez utóbbinak nem olyan finomak és édesek a bogyói (ezt még csak elméletből mondom) viszont lehet iparilag termeszteni, míg a másikat nem mert a tüskék megnehezítik a szedést. 

    A vásárlás mellett még lőttem pár képet.  Csupán mint érdekessé…

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.