Skip to main content

Hétfői csavargás: irány a garden center

    Már egy jó ideje nem voltam kint a Rivers Side Garden Centerben ezért a aztán célba vettem. Előre szólók, hogy a mai bejegyzésben nem lesznek benne azok a képek amik ott készültek mert válogatás után is több mint száz képet készítettem ma. Szóval az elkövetkező három napban csak ezeket fogom közé tenni.

Csak, hogy tudjam melyik mi, ha esetleg ...

     Előrebocsájtom, hogy nem fogok minden képhez külön felíratott csinálni, mert rengeteg képet raktam most be és egy része semmi olyan nagyon izgalmas nincsen csak szépen néz ki.

A környék egyik Lengyel boltja a négyből, ez a legnagyobb. 

Weatherspoon 


    A mostani képek főleg Shoutevillben készültek ami egy mostanában nagyon trendi hely. Miután Clifton már túl drága lett és ide "szorultak" a pályakezdő fiatalok. Rengeteg éterem és kávézó van erre felé. Itt rendezik meg minden éveb az Upfestet ami Európa legnagyobb Graffiti és Street Art Fesztiválja.  Link.

Steam Crane jó hely 

Ez legutoljára még nem volt itt, Lengyel hentes

Ez az egyik kedven helyem

minden évben más kép van. 

Spoted Cow jó hely csak lassú a kiszolgálás


Sok helyen van graffiti mint cégér

Hippi bolt 

Tobacco factory eleje ...

... hátulja.


Mindenütt hóvirág 

és senki nem szedi le. 


Régen raktár volt mondjuk most is az.

Holnap innen folytatom

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Tayberry és Loganberry

Kihasználtam a mai szép napot meg a tényt, hogy kellett egy napi bérlet a buszra ezért aztán kimentem az Imperial parkban található B&q-ba, mert  megakartam lepni magamat pár dologgal amit már kinéztem magamnak.
   Vettem egy tayberryt és egy logganberryt mind a kettő málna és szeder kereszteződésből jött létre.

   A Loganberryt James Harvey Logan Amerikai bíró és kertész nemesítette ki, ha lehet hinni a történetnek teljesen véletlenül. A Tayberryt  1979-ben Skóciában nemesítették és a Tay folyóról nevezték el, ez is ugyan úgy málna és szeder kereszteződés mint a Loganberry, de a két fajta között van pár eltérés. Míg a Tayberry vastagon van borítva tüskékkel addig a Loganbery (legalább is ami nekem van) teljesen tüske mentes. Ugyan akkor ez utóbbinak nem olyan finomak és édesek a bogyói (ezt még csak elméletből mondom) viszont lehet iparilag termeszteni, míg a másikat nem mert a tüskék megnehezítik a szedést. 

    A vásárlás mellett még lőttem pár képet.  Csupán mint érdekessé…

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.