Skip to main content

Hétfői csavargás: irány a garden center

    Már egy jó ideje nem voltam kint a Rivers Side Garden Centerben ezért a aztán célba vettem. Előre szólók, hogy a mai bejegyzésben nem lesznek benne azok a képek amik ott készültek mert válogatás után is több mint száz képet készítettem ma. Szóval az elkövetkező három napban csak ezeket fogom közé tenni.

Csak, hogy tudjam melyik mi, ha esetleg ...

     Előrebocsájtom, hogy nem fogok minden képhez külön felíratott csinálni, mert rengeteg képet raktam most be és egy része semmi olyan nagyon izgalmas nincsen csak szépen néz ki.

A környék egyik Lengyel boltja a négyből, ez a legnagyobb. 

Weatherspoon 


    A mostani képek főleg Shoutevillben készültek ami egy mostanában nagyon trendi hely. Miután Clifton már túl drága lett és ide "szorultak" a pályakezdő fiatalok. Rengeteg éterem és kávézó van erre felé. Itt rendezik meg minden éveb az Upfestet ami Európa legnagyobb Graffiti és Street Art Fesztiválja.  Link.

Steam Crane jó hely 

Ez legutoljára még nem volt itt, Lengyel hentes

Ez az egyik kedven helyem

minden évben más kép van. 

Spoted Cow jó hely csak lassú a kiszolgálás


Sok helyen van graffiti mint cégér

Hippi bolt 

Tobacco factory eleje ...

... hátulja.


Mindenütt hóvirág 

és senki nem szedi le. 


Régen raktár volt mondjuk most is az.

Holnap innen folytatom

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Magcsere 2017 Bristol

Ez volt az első magcsere amin részt vettem és érdekes tapasztalat volt azt kell, hogy mondjam. Először is azt hittem lesz ott egy pár idősebb bácsi meg talán pár fiatal ehelyett teli volt hippikkel, nem szeretem a hippiket.


Gondolkodtam (ez mindig veszélyes)

Munka közben volt egy kicsi (nagyon sok) időm gondolkodni és azon gondolkodtam, lehet a rossz növényeket termesztjük. Egyik dolog amiért ezt gondolom, hogy a gyomok gyorsabban nőnek mint a haszon növények. A haszon növényeknek sok gondoskodás kell, míg a gyomokat irtani kell nem is kevés erőfeszítéssel.
    Ezért is gondolkodom azon, hogy újfajta növényeket kéne termelés alá akár olyanokat is amiket jelenleg gyomként kezelünk. Pár ilyen növények már utána néztem és néhánynál meglepődve tapasztalta, hogy vannak olyan országok amikben az általam, általunk gyomnak tartott növényeket aktívan termesztik. Meg olyat is találtam amit régen akár Magyarországon is mint haszonnövényt termesztették, de mostanra legfeljebb mint dísznövény van jelen.
    Az egyik ilyen növény a csalán bár ezt nem hiszem, hogy természetnék szántszándékkal. , de bizony hogy termesztik. Nem csak mint leveles zöldségnek használják, hanem gyógyszernek is kiváló. Plusz rostokat is lehet belőle szerezni mint a kenderb…