Skip to main content

The range

    Kimenetem ma az Imperial parkba, hogy kicsit szétnézek és beszerezek ezt azt. Gondolat készítek pár képet, hogy akit érdekel megnézhesse mi is van itt. Most csak a The Range-ről készítette képet mert bár benéztem a B&Q ba is, de ott éppen átrendezték a dolgokat ezért majd arról később.

Minigumók egesen 


Virágok is mondjuk azok nem igazán érdekelnek

Magok ...

... és még magok ...
 
... sajnos alig van érdekes. 

A chilik mondjuk nem rosszak.

Na j ez érdekes

Szükséges szerszámból is van ...

... meg egyéb felszerelés ...

... szinte vége sincsen. 

Növényvédő szerek na az röhej, ezek gyomirtók
     Van egy külső rész is ahol cserepes növények meg nagyobb dolgok vannak. Van itt fészertől kezdve, a kerti ficsörön át a gyümölcs fáig szinte minden.Viktória szilva 


Csodás ... 

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Tayberry és Loganberry

Kihasználtam a mai szép napot meg a tényt, hogy kellett egy napi bérlet a buszra ezért aztán kimentem az Imperial parkban található B&q-ba, mert  megakartam lepni magamat pár dologgal amit már kinéztem magamnak.
   Vettem egy tayberryt és egy logganberryt mind a kettő málna és szeder kereszteződésből jött létre.

   A Loganberryt James Harvey Logan Amerikai bíró és kertész nemesítette ki, ha lehet hinni a történetnek teljesen véletlenül. A Tayberryt  1979-ben Skóciában nemesítették és a Tay folyóról nevezték el, ez is ugyan úgy málna és szeder kereszteződés mint a Loganberry, de a két fajta között van pár eltérés. Míg a Tayberry vastagon van borítva tüskékkel addig a Loganbery (legalább is ami nekem van) teljesen tüske mentes. Ugyan akkor ez utóbbinak nem olyan finomak és édesek a bogyói (ezt még csak elméletből mondom) viszont lehet iparilag termeszteni, míg a másikat nem mert a tüskék megnehezítik a szedést. 

    A vásárlás mellett még lőttem pár képet.  Csupán mint érdekessé…

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.