Skip to main content

The range

    Kimenetem ma az Imperial parkba, hogy kicsit szétnézek és beszerezek ezt azt. Gondolat készítek pár képet, hogy akit érdekel megnézhesse mi is van itt. Most csak a The Range-ről készítette képet mert bár benéztem a B&Q ba is, de ott éppen átrendezték a dolgokat ezért majd arról később.

Minigumók egesen 


Virágok is mondjuk azok nem igazán érdekelnek

Magok ...

... és még magok ...
 
... sajnos alig van érdekes. 

A chilik mondjuk nem rosszak.

Na j ez érdekes

Szükséges szerszámból is van ...

... meg egyéb felszerelés ...

... szinte vége sincsen. 

Növényvédő szerek na az röhej, ezek gyomirtók
     Van egy külső rész is ahol cserepes növények meg nagyobb dolgok vannak. Van itt fészertől kezdve, a kerti ficsörön át a gyümölcs fáig szinte minden.Viktória szilva 


Csodás ... 

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Magcsere 2017 Bristol

Ez volt az első magcsere amin részt vettem és érdekes tapasztalat volt azt kell, hogy mondjam. Először is azt hittem lesz ott egy pár idősebb bácsi meg talán pár fiatal ehelyett teli volt hippikkel, nem szeretem a hippiket.


Gondolkodtam (ez mindig veszélyes)

Munka közben volt egy kicsi (nagyon sok) időm gondolkodni és azon gondolkodtam, lehet a rossz növényeket termesztjük. Egyik dolog amiért ezt gondolom, hogy a gyomok gyorsabban nőnek mint a haszon növények. A haszon növényeknek sok gondoskodás kell, míg a gyomokat irtani kell nem is kevés erőfeszítéssel.
    Ezért is gondolkodom azon, hogy újfajta növényeket kéne termelés alá akár olyanokat is amiket jelenleg gyomként kezelünk. Pár ilyen növények már utána néztem és néhánynál meglepődve tapasztalta, hogy vannak olyan országok amikben az általam, általunk gyomnak tartott növényeket aktívan termesztik. Meg olyat is találtam amit régen akár Magyarországon is mint haszonnövényt termesztették, de mostanra legfeljebb mint dísznövény van jelen.
    Az egyik ilyen növény a csalán bár ezt nem hiszem, hogy természetnék szántszándékkal. , de bizony hogy termesztik. Nem csak mint leveles zöldségnek használják, hanem gyógyszernek is kiváló. Plusz rostokat is lehet belőle szerezni mint a kenderb…