Skip to main content

Ezt most találtam

    Na jó nem teljesen igaz, hogy most találtam mert még otthon vetem, de aztán volt egy kis mizéria a repülővel. Ami abban csúcsosodott ki, hogy elérjük e vagy sem. Ezért az egyik csomag otthon maradt mert egyik hónom alatt a cserek lobogott miközben rohantam a másikkal meg az iratokat fogtam. Ezért is jöttek a csomagok kicsit később utánunk egy hosszabb úton.

Most csak ennyit vettem, ezt sem kelet volna nagyon 

     Semmi nagyon érdekes a fűszerpaprika csak érdekességnek kelet a kaprot itt is megtudtam volna venni, de ott olcsóbb volt. A kukorica pedig valószínűleg a csirkéknek lesz mert az eddigi tapasztalataim alapján nem olyan egyszerű kukoricát Angliában termeszteni, nem csak az időjárás miatt hanem mert tavaly szinte mindenki kukoricáját megették a borzok. Ha ez az utolsó dolog időben eszembe jutott volna nem biztos, hogy megveszem, de most már mindegy.
      Azért egy dologra biztos jó lesz, mert majd leírom a különbségeket a két ország kukorica termesztése között.

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.