Skip to main content

Oxford első rész

    Előre megmondom, nem tudom, hogy bejegyzésben fogom közé adni ezt a három napos kirándulásunkat. Mert készítettem közel ezer képet, ha a személyes jelegűeket leszámítom akkor is vagy hatszáz kép van amit közre tudok adni. Ezt persze mind nem fogom felpakolni, mert az tényleg sok lenne. Szóval válogatni fogok, de a botanikus kertről lesz vagy három, meg magáról Oxfordról is legalább kettő. Tehát min. öt darab bejegyzés lesz.

Old Black Horse Inn 

   Az utazás eseménytelen volt ami minden utazásnál jó, kevés stressz, nem késtük le a csatlakozást, persze a vonat jegy egy vagyon volt (igazából nem). Mehetünk volna busszal is ami olcsóbb lett volna viszont sokkal hosszabb is lett volna, ami egy majdnem négyévessel nem móka.

Random kastély 
Talán Bath, de nem biztos

Bath vége

Javítási munkák

Nem látszik, de éppen veteményest tervez
     Ez a csóka egy sorral előttünk éppen egy kertet tervezett. Tervezgette mit, hova kéne ültetni. Elég alaposan átbeszélte a mellette ülő spinkóval.

Hátérben a vasút állomás

Random csatorna

Hápogó híd

Temze, már a folyó

Hőlégballonos tábla 


Monkey nut fa
     A szállásunk egy egészen régi (tizenhetedik századi) fogadó volt, amin azért néhány helyen érződött, hogy tényleg régi. Előszór fel kelet menni a másodikra utána végig egy folyóson, majd egy félemeletet le kelet menni. Viszont a reggelizőhelység alatt voltunk ezért a H. nyugodtan ugrálhatót amennyit akart. A másik hátránya a dolognak, hogy a mentő mindig itt száguldott el, egyébként egy nagyon kis kényelmes és komfortos hely.

Kilátás a szobából most mentő nélkül

Ez a folyosó
     Legközelebb a botanikus kert első része.

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.