Skip to main content

A burgonya a földben

   No nem az összes mert  amiket edényben illetve zsákban akarok termeszteni még várnak az elültetésre, mert ma nem volt rájuk időm. Ezért vasárnap lesz ez az a rész befejezve.

Vetőanyag bevetésre készen 
     Háromféle burgonyát vetettem, illetve ez nem igaz, de maradjunk ebben. Az első másfél sor Saxon, a maradék sorba tavalyi kicsirázott vegyes ment (ezért nem csak háromféle). Az utána lévő négy sorba Harmony ment, különböző csirázási állapotban. Az utolsó pedig szintén maradék tavalyi maradék. Kicsit össze vissza van ezt elismerem.

Még mindig lefüggönyöz milyen pontosan tudok vetni
     A műanyag zacskóban lévő gumók (a jobb szélen fent)  Marabela és ezek fognak majd a konténerekbe meg a zsákokba menni. Ezt majd vasárnap megcsinálom és akkor erről is le van a gond.

Betakarva és kész 

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.