Skip to main content

Kakaós csiga

    Találtam egy egészen ígéretes kakaós csiga receptet amit kipróbáltam, az egészben az a jó, hogy nem kell élesztővel vacakolni hanem sütőporral van elkészítve.

Kicsit sok lett a töltelék
   A vacak képek ellenére finom lett, de azért pár dolog nem olyan lett mint gondoltam. A tészta nagyon ragadós maradt azzal a lisztmennyiséggel ami a receptben volt, de ezt megoldottam némi extra liszttel. A töltelék is kicsit több lett mint ahogy gondoltam, de ezzel is megbirkóztam. Viszont nem lett olyan édes mint ahogy én gondoltam illetve ahogy szerettem volna. Meg a sütőporral kell még kísérleteznem, mert a receptben előre kimért zacskósat használnak itt meg olyan nincsen nagyon.

Jó lett 

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.