Skip to main content

Már majdnem készen van

    Már a csirkekifutó mert a többivel elvagyok maradva mint a borravaló. Azért annyira nem vagyok kétségbe esve mert héten még lesz olyan nap, hogy kimegyek és a terveim alapján utol fogom érni magamat talán még le is előzöm magam amire azért kicsi az esély.

Már van ajtó, éljen 
     A mai napon a régi ajtót (amit az előző terv alapján késztettem) átalakítottam, hogy új ajtó legyen és beleférjen a lényegesen kisebb keretbe. Legközelebb majd kiviszem a karácsonyra kapott tűzőgépet és felteszem a hálót és a reteszt. Ezzel készen is lesz a kifutó (meg még a átfedéseket kel elsimítanom) marad maga az ól.
     Majd egy hirtelen jött gondolatól vezérelve, feltette a kifutó tejére a takarást. Ez hivatott majd megakadályozni, hogy minden vizes legyen majd ha esik és a lányok akkor is nyugodtan kimehessenek. Gondosan megvártam míg a legnagyobb szél fúj a mai napon és akkor gyorsan hozzá kezdtem. Elég látványos balettot levágtam miközben ezt csináltam, de némi káromkodás mellett sikerült felraknom. Aztán némi ezzel meg azzal lesúlyoztam meg gyors kötözővel is odakötöttem.

Meg "tetőt" is csináltam rá

     Ezek mellett már csak kis tavaszi takarításra maradt időm meg krumpliföldet ástam. Az eperhez nem nyúltam bár akartam, de aztán boltba kelet mennem. Meg haza jönnöm mert nejem ment dolgozni. A tavaszi takarítás igazából annyiból állt, hogy elhurcoltam a korhadó fákat a közeli fakupacra ami holnap ellesz égetve. 
    Vasárnap vagy hétfőn még kimegyek és akkor ténylegesen kertészkedésre fogok koncentrálni.

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.