Skip to main content

A zár elromolt ezért irány Oxford

    Na jó a két dolog között nincsen összefüggés, de mind a kettő igaz. Az elsőnél kicsit bent ragadtam a kertbe mert a kapuzárja ismét felmondta a szolgálatot. Amikor előttem már szerelés alatt volt, lehet még mindig ott is van.

Úgy néz ki mind ha működne, pedig nem 

     Az Oxford rész meg úgy jött, hogy már terveztünk egy kis kiruccanást, most meg mindenki szabad. Az Oxfordi botanikus kert mellett fogunk megszállni pár utcával. Megyek megkeresem a tartalék metsző ollómat meg a kis ásómat is elcsomagolom, csak úgy minden indok nélkül...
    A kertbe egyébként egészen szépen haladtam, az agyagos talajom az évek alatt beforgatott fardaléknak köszönhetően kezd könnyen megmunkálható lenni.

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.