Skip to main content

Megjött a jó idő ezért füvet nyírtam.

    Megvolt az első fűnyírásom mert olyan volt az idő, hogy lehetett sőt már muszáj volt. Szóval kicsit kirámoltam a fészert és előszedtem a fűnyírómat. Azt most hozzá kell, hogy tegyem elszoktam a fűnyírástól, fáj minden testrészem ami a tologatáshoz kelet.

Ilyen időt is tudunk felmutatni
      Este bepakoltam egy adag magot, amit elakartam vetni, ha jó idő lesz. Mivel az volt ezért megvalósítottam amit elterveztem. Na jó ez hősiesebben hangzik mint valójában volt. Fogtam a virágmagokat és végre elültettem a virágos ládába őket, meg a répát, paszternákot, póréhagymát (saját gyűjtésű mag)  és a mángoldot elvetettem (mind saját gyűjtésű mind bolti). Répából vetettem 20 métert, paszternákból csak 10 métert, póréhagymából meg 5 métert akár csak a mángoldból. Azért méterben van megadva, mert 5 méter széles a parcella.

Vadvirág keverék

Ezek vannak benne

Szalma virág meg vasvirág ez utóbbi már lejárt

Valami aminek nem tudom a Magyar nevét 
 
Ezeket meg és még póréhagymát is vetettem
    Holnap barkács napot tartok vagy elvetem a maradék burgonyát.

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.