Skip to main content

Boldog húsvétot

    A mai napra nem sok minden akadt bár éppen a feleségem bicaját szerelem (várom, hogy leenged e a kerék). Meg kicsit kint voltam a birtokon főleg csak takarítani, mert nemsokára lesz a tavaszi ellenőrzés. Kikerült párzacskó szemét és pár vödör eltüzelni való is összejött.

Ezt a tojást én kaptam 
     Elvettetem pár cserép karalábét és brokkolit, ezeket is kénytelen vagyok palántázni a sok rohadt galamb miatt. Meg nyírtam némi füvet is ennek egy részét kiraktam száradni s majd jó lesz a tojóládába a pipók alá.

Jó lenen tudni ez milyen fajta
     A tojáshoz csak annyit, hogy itt vasárnap szokás tojást adni a másiknak ezért is volt ma nálunk nagy tojás osztás, holnap meg tojás keresés a kertbe. Ezt is ma kellett volna tartani, de másképpen alakult.
Fehér virágpók 

Talán alma is lesz idén

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.