Skip to main content

Most mondom

   El is felejtettem mondani, hogy végre van becsukható ajtó a csirke kifutón. Nem csak hogy belehet csukni egy retesszel, hanem le is lehet lakatolni. Persze a lakat inkább csak azért van, hogy az opportunista látogatók ne tudjanak bejutni. Ha valaki komolyan beakar jutnia azt úgysem állítja meg.

Hasznos ajándék
   Az ajtóra fel gém kapcsoztam a dróthálót a feleségemtől kapott karácsonyi ajándékommal. Ügyes kis ajándék pik pakk feltudtam rakni a hálót.

Ilyet csinál

Felkerült a retesz 

Zárható is
    Lassan egyébként minden virágzik, bár nem mindenek örülök egyformán. A körtefa amit átültettem és megmetszettem eddig úgy néz ki, hogy életbe marad. Ha esz időm a hátsó kerítést is megkel majd erősíteni, mert a szél szétszedte. 

A körtefa virágzik ez jó jel. 
     A virág aminek nem igazán örülök az a két rebarbarám virágzása. Ezeket majd ki kell szednem ha kicsit jobban megnőnek mert, ha nem szedem ki. Akkor a növény a virágzásra és a magérlelésre fogja fordítani az erejét, nem pedig a levelek növesztésére. Aminek részemről semmi haszna ezért ha kicsit nagyobb lesz a szár ki fogom törni. 

Virág aminek az ember nem igazán örül

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.