Skip to main content

Csirkeólam van azt kell, hogy mondjam

    Elég keményen megdolgoztam érte azért azt kell, hogy mondjam. Meg azt is hogy nem is olyan szép. Mondjuk voltak terveim amiket igyekeztem is követni, de ha gyakorlatilag menet közben kukázod össze az anyagokat akkor nem olyan egyszerű.

Tojóládák készülnek 
     Az egészre egyébként kevesebb mint három fontot költöttem. Ami egyébként egy zacskó csavar volt mert minden mást a fát, a zsanérokat és a reteszt is ingyen szereztem.


    Persze emiatt nem is minden illeszkedik olyan tökéletesen mind ha boltból vett és géppel vágott anyagot használtam volna fel. Viszont csirkéknek megfog felelni.

Kicsit Frankensteini a kinézete
     Pénteken takarítani fogok meg rendet tenni mert arra ma már nem volt erőm. Aztán van még egy pár főleg esztétikai dolog amit meg kell csinálnom. Meg etető s itatót alkalmasságokat berakni és ha ez meg lesz akkor párhéten belül szerintem beköltözhetnek az első lakók.

Pénteken muszáj takarítani 

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Tayberry és Loganberry

Kihasználtam a mai szép napot meg a tényt, hogy kellett egy napi bérlet a buszra ezért aztán kimentem az Imperial parkban található B&q-ba, mert  megakartam lepni magamat pár dologgal amit már kinéztem magamnak.
   Vettem egy tayberryt és egy logganberryt mind a kettő málna és szeder kereszteződésből jött létre.

   A Loganberryt James Harvey Logan Amerikai bíró és kertész nemesítette ki, ha lehet hinni a történetnek teljesen véletlenül. A Tayberryt  1979-ben Skóciában nemesítették és a Tay folyóról nevezték el, ez is ugyan úgy málna és szeder kereszteződés mint a Loganberry, de a két fajta között van pár eltérés. Míg a Tayberry vastagon van borítva tüskékkel addig a Loganbery (legalább is ami nekem van) teljesen tüske mentes. Ugyan akkor ez utóbbinak nem olyan finomak és édesek a bogyói (ezt még csak elméletből mondom) viszont lehet iparilag termeszteni, míg a másikat nem mert a tüskék megnehezítik a szedést. 

    A vásárlás mellett még lőttem pár képet.  Csupán mint érdekessé…

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.