Skip to main content

Virág ágyás ...

    Kicsit neki álltam a "virágágyásnak" első körben megnéztem mennyire van teli szeméttel, a válasz nagyon. Találtam benne egy nagyobb erősen rohadt padlószőnyeg darabot, némi elmállott bevásárló szatyrot, egy nagy hullámbádogot, üvegeket meg sörös dobozokat. Ja meg meg ezeket:Azt hiszem egy párszor felfogom tölteni a  közös kukát. Ezek a szemetek egyébként a szomszédságunkból kerülnek át. Igen a telefon is.
     Kíváncsi voltam milyen is a talaj azon kívül, hogy szemetes és teli van szederrel meg mocsári zsurlóval. Szóval fogtam az ásómat és egy nagy lendülettel ( az agyagos talajhoz szoktam) neki estem, a lendülettől majdnem térdig szaladt a lábam. Mert ez az egész homok, nem homokos hanem tiszta építkezéshez használt homok. Aminek a tetején van egy pár centi termőtalaj ami az évek alatt odagyűlt. Sok sikert hozzá. Még jó hogy van egy nagyadag tárgyám kéznél.

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.