Skip to main content

Gerilla kertészet

    A dolog úgy kezdődött, hogy találtam egy alapítványt akik ingyen virágmagot osztogatnak. Azzal a  céllal, hogy megnöveljék az Angliában található virágos felületét. Ami ugye jó a méheknek, lepkéknek meg ilyenek. Ezt a dolgot bedobtam az alottmentünk közös facebook oldalára. Ahol is nagyon jól fogadták, hiszen ki ne szeretne ingyen magot kapni.


     A beszélgetésközben feljött, miket is lehetne beültetni virágokkal.Ekkor jutott eszemben, hogy a behajtó mellett van egy keskeny de elég hosszú szakasz amit én egész jól tudnék hasznosítani. 
     Egy üzenet váltással később már engedélyt is kaptam, hogy "virágos" kertként használjam. Egészen addig amíg karban tudom tartani és természetesen ingyen. Ezzel le is tudtam a gondod, hova fogok mákot ültetni. Igaz elégé félárnyékos a hely meg annyi mocsári zsurló és szedergyökér van benne ami több hektárra is sok lenne, de ingyen van és a víz is közel van. Csak éppen a képről maradt le.. Különben is souvenir nyihaha ne kukucska protkó csku.
     A cím kicsit megtévesztő mert engedéllyel csinálom a dolgot, de majdnem az.

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.