Skip to main content

Hurikán károk és az első dolgok is kikeletek

    Ma meló után kimentem megnézni tudok e valamit csinálni a birtokon. A válasz egyértelműen nem ,olyan sok víz van mindenhol és annyira sár, hogy lehetetlenség bármit s tenni. Viszont legalább kivittem a komposztra a maradékokat, most jut eszembe hol van a tető? Mert az nem volt rajta a komposztkukán, amikor kimentem. Remek kereshetem meg. Viszont ezen és a felborult talicskámon kívül mást nem igazán tett a vihar. Nem úgy mint a telep szomszédságában a kerítéssel.    Ez egyébként azért különösen jó. Mert pár kistestű, de nagyon agresszív kutyájuk van. Remélem hamar megcsinálják a kerítést. Egyébként meg árulják a házat ami azért jó mert talán kevesebb ugatás lesz amikor bemegyünk.
     Jó hír viszont, hogy kikeletek az első paradicsom palántáim. Éljen. Az elsőképpen a marhaszívek mutatják a fejüket, a másodikon meg a roma.
     Ha kint nem lehet kertészkedni akkor bent teszem. Neki állok és lekezelem gyökereztető hormonnal a levágott levendulákat, ezzel tervezem körbe ültetni a virágosomat.

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.