Skip to main content

Zsanér Egyes

    Sikeresen elszámoltam magamat a mai napon, hogy mikor végzünk a munkába és ezért nem vittem magammal a csavarbehajtót. Pedig nem lett volna rossz aha velem van mert akkor többet haladtam volna, de azért így is akadt tenni való.

Mire nem jó a használt olaj

     Pár nappal ezelőtt a kint lévő használt sütőolajba beledobtam pár (három darabot konkrétan) zsanért amik teljesen össze voltak rozsdállva. A négy nap ázás után kettő már tökéletesen használható az olaj megtett a magáét. A harmadikat még benne hagytam egy darabig hátha az is használható lesz egy idő után.

Ajándék ló és a zsanér alakú fogak
    Nem mind ha zsanérban hiányt szenvednék ó, mert az egyik ingyen kapott faanyagon is volt három tökéletes állapotban plusz egy szerszám akasztó, amit fűrészel kellett leszednem mert a csavar nem engedett. Spec jobban tette volna.

Nevezzük felület kezelésnek.
    Gyorsan lefújtam még két zsanért amit a kifutó ajtajára fogok felrakni, ezek nem azok amik az olajban áztak. Igen tényleg sok felesleges zsanérom van, a nagyokról amik majd a csirkeólra mennek fel még nem is esett szó. Amíg ezek száradtak addig levágtam az ajtó kereteket méretre meg az ajtó részeit is. A levágott fákat betettem a fészerbe, hogy keddig száradjanak valamennyit, hogy letudjam festeni és összetudjam állítani végre.

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.