Skip to main content

Hétfői séta II. Tájkép jelegű képekkelLe

Lehet idén részt veszünk benne
     Ismét egy főleg képes beszámoló egy szokásos hétfői csavargásomról, sok sok képpel.

Ott hátul az a Perrett's park 
 Itt lényegesebben nagyobb nyüzsgés szokott lenni, meg több pad, de Ms Brown kávézója ilyenkor nem igazán pörög.

 Tydeman's Early 

Elstar

Idared

Kis alma fasor van még benne Braeburn is

Yarn bombed I. 


Yarn bombed II.

Yarn bombed III.


Argosról majd később mert ez  egy "érdekes" hely

Vegan junk food

Canon street 

Lengyel cukrászati remekek 

Nem rossz hely, egész jó a kerthelyisége 

Csak úgy 

Valami műhely vagy ilyesmi lehetett

Előröl
     Az egészben az az érdekes, hogy ez a kapu amin most betudtam fényképezni még sosem volt nyitva amikor erre jártam.

Képen kép

Meg a valóság
    A többi képhez nem írok kommentárt mert minek. Ez a tájképes rész, kivéve az utolsó az egy lépcsőrül készült. Meg az sem tájkép ami a vasúti felüljáróról


Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Magcsere 2017 Bristol

Ez volt az első magcsere amin részt vettem és érdekes tapasztalat volt azt kell, hogy mondjam. Először is azt hittem lesz ott egy pár idősebb bácsi meg talán pár fiatal ehelyett teli volt hippikkel, nem szeretem a hippiket.


Gondolkodtam (ez mindig veszélyes)

Munka közben volt egy kicsi (nagyon sok) időm gondolkodni és azon gondolkodtam, lehet a rossz növényeket termesztjük. Egyik dolog amiért ezt gondolom, hogy a gyomok gyorsabban nőnek mint a haszon növények. A haszon növényeknek sok gondoskodás kell, míg a gyomokat irtani kell nem is kevés erőfeszítéssel.
    Ezért is gondolkodom azon, hogy újfajta növényeket kéne termelés alá akár olyanokat is amiket jelenleg gyomként kezelünk. Pár ilyen növények már utána néztem és néhánynál meglepődve tapasztalta, hogy vannak olyan országok amikben az általam, általunk gyomnak tartott növényeket aktívan termesztik. Meg olyat is találtam amit régen akár Magyarországon is mint haszonnövényt termesztették, de mostanra legfeljebb mint dísznövény van jelen.
    Az egyik ilyen növény a csalán bár ezt nem hiszem, hogy természetnék szántszándékkal. , de bizony hogy termesztik. Nem csak mint leveles zöldségnek használják, hanem gyógyszernek is kiváló. Plusz rostokat is lehet belőle szerezni mint a kenderb…