Skip to main content

Hétfői séta wilko meg hasonlók

    Igazából csak elmentem beszerezni pár dolgot. Aztán gondoltam csinálok pár képet, megmutatni milyen is itt a karácsonyi készülődés a boltokban. Nos persze ezt is kicsit túltoltam mint szoktam. Sok kép következik.

Windmill Hill City Farm bejárata 
Wilkinson bejárata

wilko

még wilko


Nem adja vissza a méretet, de baromi nagyokAjándék kertészeknekRandom szarvas

másik

Csavarok igazából ezért jöttem


Rendkívül csúnya kerti törpék a zöldséges előtt

Ez már az egyfontos és az ott egy vibrátor. (A bullet)

Gold fingerEz még mindig az egyfontos ha nem is látszik

ASDA előtt

és bent 

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Magcsere 2017 Bristol

Ez volt az első magcsere amin részt vettem és érdekes tapasztalat volt azt kell, hogy mondjam. Először is azt hittem lesz ott egy pár idősebb bácsi meg talán pár fiatal ehelyett teli volt hippikkel, nem szeretem a hippiket.


Gondolkodtam (ez mindig veszélyes)

Munka közben volt egy kicsi (nagyon sok) időm gondolkodni és azon gondolkodtam, lehet a rossz növényeket termesztjük. Egyik dolog amiért ezt gondolom, hogy a gyomok gyorsabban nőnek mint a haszon növények. A haszon növényeknek sok gondoskodás kell, míg a gyomokat irtani kell nem is kevés erőfeszítéssel.
    Ezért is gondolkodom azon, hogy újfajta növényeket kéne termelés alá akár olyanokat is amiket jelenleg gyomként kezelünk. Pár ilyen növények már utána néztem és néhánynál meglepődve tapasztalta, hogy vannak olyan országok amikben az általam, általunk gyomnak tartott növényeket aktívan termesztik. Meg olyat is találtam amit régen akár Magyarországon is mint haszonnövényt termesztették, de mostanra legfeljebb mint dísznövény van jelen.
    Az egyik ilyen növény a csalán bár ezt nem hiszem, hogy természetnék szántszándékkal. , de bizony hogy termesztik. Nem csak mint leveles zöldségnek használják, hanem gyógyszernek is kiváló. Plusz rostokat is lehet belőle szerezni mint a kenderb…