Skip to main content

Miért is jártam a vásáron

      Ugye tegnap kezdődött a Boxing Day sale. Én csak egy helyre mentem, de oda minden évbe megyek és beszerzem a szükséges magok maradékát. A többit meg eladóm ebayen. Felháborítóan
30 pennyre voltak csak leértékelve a magok, tavaly 25 penny volt. Viszont ugyan úgy húsz zacskó magot lehetett venni egy szere. Viszont most nem menetem kétszer mint régebben.

Ez is olcsóbb mint ha otthon venném


     Igazából szójáért mentem mert egy ideje már kiakarom próbálni a termesztését. Meglepő mód ezt nem igazán kapkodták el előlem. Pedig idén sem volt kisebb a tolongás mint tavaly. Lassan már a kosárnyomok is kezdenek gyógyulni a hátamon.

Eredetileg ezért mentem
    Amikor nyáron otthon voltam és átnéztem pár bolt kínálatát, hogy találjak magról ültethető szamócát. Mondanom sem kell, hogy sehol nem találtam (azt hiszem bár lehet, hogy igen). Viszont most sikerült beszereznem egy zacskóval, de milyen zacskóval ez volt az utolsó adag belőle. Elviekben már jövő hónaptól lehetne ültetni, de azért kell neki 20 fok a csirázáshoz. Ezért aztán várok vele egy kicsit.

Szamóca ezt már a nyáron is akartam venni 

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.



Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.