Skip to main content

Lassacskán

    Azért ha nem is roham tempóban, de lassan készen leszek a kifutóval. Igaz ha egyben tudtam volna rászánni az időt valószínűleg egy maximum két nap alatt készen lettem volna vele. 

Ideiglenes kitámasztással


Na még egy kép 
     A virágos ládát is feltöltöttem végre és még képet sem felejtettem el róla készíteni. Egy rész belekerült a patkányméreggel kezelt cucc.Mert innen ehető dolog nem fog kikerülni.  Meg még némi kész komposzt meg sima föld és még pártalicska levél darálék amit ingyen kapunk. A föld meg a komposzt a kukacok és a különféle organizmusok miatt került rá. Mondjuk a komposztom teli volt  drótféreggel ami tovább erősíti a gyanúmat, hogy a tavalyi lótrágyával érkeztek hozzám. Mert tavaly a maradékot a komposztra raktam.

Elkészítve és feltöltve


Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.