Skip to main content

Téli elfoglatság

   Most hogy eljött az ősz és egyre kevesebb dolog adódik és kevesebb fényképezni való is van kint. Ezért "kénytelen" vagyok találni valamit amivel elfoglalom magam. Meg kell valami amivel a blogot is megtöltöm, mert tavaszik egy tucat bejegyzést tudnék még írni. Legfeljebb két tucatot ezért aztán pár téli változás fog bekövetezni, a maradék kertes bejegyzések mellet.

- Lesz némi főzőcske mert abban is jó vagyok. Képek viszont ehhez nem lesznek, mert általában ilyen kora (este felé) lesz kész és a fények nem alkalmasak élvezhető képek készítésre. Lehet alapanyagokról lesz kép mert akkor még van fény, de ez sem biztos még.

- Némi újra hasznosítás.

- Téli képek a városról, meg mi egymás.

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.