Skip to main content

Ismét mocsaram lett

    Mondjuk ez nekem már nem hír, hogy pár napi folyamatos esőzés után egy ingovány lesz a "birtokból", de Andynek ez még egy kisebb sokkal ért fel. Főleg, hogy a csirkéi bokáig vízben álltak. Amit mondjuk gyorsan megoldott.
    Ebből a szempontból engem is érdekelt a dolog, úgyhogy ma kis is merészkedtem szemrevételezni a dolgot. Az a helyzet, láttam én ennél már rosszabbat is.

Nem olyan nagy a  kár

Legalább meg van, hogy mi a vízszint hol kell kicsit feltölteni. 

     Az egészben igazából az az egyetlen kellemetlen dolog, hogy most vagy két hétig várhatok amíg kiszárad annyira, hogy rá lehessen menni az elsüllyedés veszélye nélkül.
    Ha valakit érdekel egyébként milyen esős volt az Angus nevezetű vihar ami tegnap itt járt annak itt egy kép. Ez a munka helyemtől nem olyan messze készült. 


Twitterről Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Tayberry és Loganberry

Kihasználtam a mai szép napot meg a tényt, hogy kellett egy napi bérlet a buszra ezért aztán kimentem az Imperial parkban található B&q-ba, mert  megakartam lepni magamat pár dologgal amit már kinéztem magamnak.
   Vettem egy tayberryt és egy logganberryt mind a kettő málna és szeder kereszteződésből jött létre.

   A Loganberryt James Harvey Logan Amerikai bíró és kertész nemesítette ki, ha lehet hinni a történetnek teljesen véletlenül. A Tayberryt  1979-ben Skóciában nemesítették és a Tay folyóról nevezték el, ez is ugyan úgy málna és szeder kereszteződés mint a Loganberry, de a két fajta között van pár eltérés. Míg a Tayberry vastagon van borítva tüskékkel addig a Loganbery (legalább is ami nekem van) teljesen tüske mentes. Ugyan akkor ez utóbbinak nem olyan finomak és édesek a bogyói (ezt még csak elméletből mondom) viszont lehet iparilag termeszteni, míg a másikat nem mert a tüskék megnehezítik a szedést. 

    A vásárlás mellett még lőttem pár képet.  Csupán mint érdekessé…

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.