Skip to main content

Ismét mocsaram lett

    Mondjuk ez nekem már nem hír, hogy pár napi folyamatos esőzés után egy ingovány lesz a "birtokból", de Andynek ez még egy kisebb sokkal ért fel. Főleg, hogy a csirkéi bokáig vízben álltak. Amit mondjuk gyorsan megoldott.
    Ebből a szempontból engem is érdekelt a dolog, úgyhogy ma kis is merészkedtem szemrevételezni a dolgot. Az a helyzet, láttam én ennél már rosszabbat is.

Nem olyan nagy a  kár

Legalább meg van, hogy mi a vízszint hol kell kicsit feltölteni. 

     Az egészben igazából az az egyetlen kellemetlen dolog, hogy most vagy két hétig várhatok amíg kiszárad annyira, hogy rá lehessen menni az elsüllyedés veszélye nélkül.
    Ha valakit érdekel egyébként milyen esős volt az Angus nevezetű vihar ami tegnap itt járt annak itt egy kép. Ez a munka helyemtől nem olyan messze készült. 


Twitterről Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.