Skip to main content

Miegymás

    Akkor ahogy múltkor ígértem, mostantól nem korlátozom a blogot csak kertre. Itt is az első két kép Bristolról, non nem a legjobbak, de kezdésnek megteszi. 

Bristoli látkép részlet

Bedminsteri vasútállomás bejárata

Alap keret

     Azért, hogy földtórásról is legyen kép és szó. megvan az alapja  csirke udvarnak. Igaz kicsit lecsippentettem a telkeket elhatárol ösvényből, no nem sokat csak tíz centit. Nekem nem hiányzik remélem a szomszédomnak sem. Sok földet, gyökeret és követ ástam ki. A földet majd átszitálom és felhasználom, a gyökerekkel még nem tudom mit csinálok. A kövek meg majd mennek a kerítés mellé és alá, hogy megakadályozza a patkányok, rókák és borzok ásási kísérletét

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.