Skip to main content

Pár kép mindenféléről.

 Karácsonyi süti
     Szerencsére még nem csúsztam ki, az időből, hogy megcsináljam a hagyományos Angol karácsonyi sütit. Mert ezt egy hónapig kell érleni és alkoholt kell hozzá adni rendszeresen. Meglátjuk milyen lesz. Ha jó lesz jövőre kézé teszem a receptet.

Béka ember
     Nagyon nem létszik a képen,de az egy békaembernek öltözött ember, Bedminster közepén. A legközelebbi tenger vagy merülésre alkalmas víz nem a sarok mögött van.

Cukkini mag

    Ahogy ígértem itt a kép a cukkini beleséből. Elégé ígéretes magok vannak benne. Még le kell áztatni a magokat a kocsányos részről. Az még pár nap utána szárítás és talán lesznek használható magok belőle. Hát nem egy végtelen izgalmas az életem. Még jó hogy nem szedek szívgyógyszert.

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.