Skip to main content

Black beauty

    Nem az a black beauty hanem a cukkini amit már évek óta sikeresen termesztek, mert bár minden évben kipróbálok új fajtákat mindig ez hozza azt amit elvárok tőle.

Nem kicsi
   Ezt a példányt azért tartottam meg mert szeretnék magot fogni belőle. Nem mind ha nem lenne még vagy két zacskó mag a dobozban, de szeretném kipróbálni mennyire megy ez nekem. Mert az előző kísérletek baromira kudarcba fulladtak (gyk eddig sehogy nem megy). Remélem a közel három kilójával nem fog cserben hagyni és legalább pár hasznosítható mag van benne. EZ viszont csak holnap fog kiderülni mert ma a hátsójából tökfőzelék lesz, és csak holnap rendes napfényben fogom felnyitni. Arról majd külön beszámolok.

Frissítés: Nagyon finom lett a "tökfözelék"

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.