Skip to main content

Szabad délután

     Tegnap egy kis időt sikerült kettesben töltenünk a nejemmel mert a trónkövetelő (most éppen vaníliás joghurt követelő) a barátainál volt. Úgyhogy kicsit a nyakunkba vettük a várost és igaz, hogy vasárnap délután volt és négykor nagyjából bezár minden. Azért jól esett úgy sétálni és beülni valahova, hogy nem kell folyamtatosan valaki után rohanni, vagy félszemmel nézni mit csinál. 

Smoke'N' Barrels Autumn Wildbeer co. 
    Benéztünk a The Hare-be egy söre és beszélgetni egymással, egy ideje ilyen nem történt.

Belső

Nem egy mai hír
 Aztán elnéztünk a North Street Greenre ahol felállítottak egy kis elf falut, ide majd gyerekkel együtt s issza megyünk valamikor.

Nem meglepő karácsonykor nem kapsz szobát sehol

A biztonságos munka végzés fontos

Komplett kis falu

Elfek

  Utána még kicsit szétnéztünk Southville-be, hogy keresünk egy helyet ahova beülhetünk, de vagy teli volt vagy teli volt gyerekkel. Mi meg éppen gyerek menetes délutánt tartottunk. Úgyhogy vettünk inkább egy sütit és haza mentünk pizzázni miután összeszedtük a kicsit.

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Tayberry és Loganberry

Kihasználtam a mai szép napot meg a tényt, hogy kellett egy napi bérlet a buszra ezért aztán kimentem az Imperial parkban található B&q-ba, mert  megakartam lepni magamat pár dologgal amit már kinéztem magamnak.
   Vettem egy tayberryt és egy logganberryt mind a kettő málna és szeder kereszteződésből jött létre.

   A Loganberryt James Harvey Logan Amerikai bíró és kertész nemesítette ki, ha lehet hinni a történetnek teljesen véletlenül. A Tayberryt  1979-ben Skóciában nemesítették és a Tay folyóról nevezték el, ez is ugyan úgy málna és szeder kereszteződés mint a Loganberry, de a két fajta között van pár eltérés. Míg a Tayberry vastagon van borítva tüskékkel addig a Loganbery (legalább is ami nekem van) teljesen tüske mentes. Ugyan akkor ez utóbbinak nem olyan finomak és édesek a bogyói (ezt még csak elméletből mondom) viszont lehet iparilag termeszteni, míg a másikat nem mert a tüskék megnehezítik a szedést. 

    A vásárlás mellett még lőttem pár képet.  Csupán mint érdekessé…

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.