Skip to main content

Wild flower kit és cucamelon

    Sajnos cucamlonról még nincsen saját képem, de remélem ez is változni fog. Más képét meg nem szívesen használom fel. Viszont a google ismer egy csomót, egyébként egy cseresznyeparadicsom méretű dinnyét kell elképzelni aminek uborka íze van némi lime hatással keverve. Tiszta képzavar elismerem. Termesztése nagyjából úgy zajlik mint az uborka termesztése. Kilenc, tizenkét héttel az ültetés után szüretelhető. Nem árt palántát nevelni, én ezt fogom tenni mert csak kevés magom van. Ja igen futós fajta támrendszer nem árt neki. Lássuk mi is van a dobozban.

A segítség mindig láb alatt kéznél vanÖt csomag vetőmag egy elég 2 nm-re 

Szép fényes papír és a lista mi is van benne

Jelölő 

Méhecske hotel

A hotel külső része

Kew Gardenbebelépésre kedvezményt biztosító izék

Használati útmutató

    Ez az egész a Big Lottery Fund támogatásával készült ezért is ingyenes. Ez az alapítvány a szerencsejátékból befolyt pénz egy részét osztja vissza közhasznú projektekre. 
    A méhecske hotel meg arra szolgál hogy a méhecskék ha elfáradnak legyen hol megpihenniük. Nekünk meg karban kell tartani időről időre megnézni és kitisztítani ha koszos. A magokat vasárnap fogom elszórni, legalább is egy zacskót esetleg kettőt. 

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.