Skip to main content

Felügyeleti szer és barkácsolás

    Ma a szórványos eső ellenére kicsit kimentem bütykölgetni a kaja töppesztőmet. Jelentem egészen jól haladok, de majd a képek mutatják. Közben meg amikor esett beültem (mert most már van hozzá hely) és kávéztam.
Már csak a lefújás és az összeszerelés van de ahhoz nem árt szélcsend (a lefújáshoz).

Ebből majd lesz az állvány a napkollektor részhez csak még kicsit betegeskedik. 

    Miközben esett csináltam egy kitámasztót az ajtóhoz mert utálom amikor  a szél bevágja mint a wc ajtót. Van hozzá kis hurok amivel lehet rögzíteni ha beakarom csukni. Kóbor seprűnyél és kóbor ajtó zsanér felhasználásával. 


    Aztán pont belefutottam az évenkénti tavaszi ellenőrzésbe is amikor egy manus körbejárja a telepet megnézi mi a helyzet. majd nem csinál semmit. Legalább is nekem még nem tűnt fel, hogy bármit is tenne. 
    Ja s hogy kertészkedjem is kihúztam vagy három gyomot is.

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.