Skip to main content

Magam ura

    Arra már régen rájöttem, hogy azért szeretek kertészkedni mert amikor a növényeim között vagyok senki nem csesztet. Senki nem próbálja meg megmondani mit csináljak vagy akar számon kérni, ha nem úgy csináltam valamit mint ahogy ő gondolta. Ezért is régi dédelgetett álmon, hogy ebből éljek meg a magam ura legyek. Na jó ha nem is kertészkedésből szigorúan, hanem valami olyasmiből ami kapcsolódik ehhez . Ugye ez a blog is azért jött létre, hogy dokumentálja a dolgot.
     Az elmúlt pár hónapot elég aktívan végig agyaltam, tervezgettem és ha valami jó ötletem volt annak igyekeztem minél jobban utána járni. Éppen egy ilyen témát jártam körbe, hogyan lehetne költséget csökkenteni, milyen iramba lehetne növelni. Szóval semmi komolya amikor is isteni szikrám lett. Kitaláltam egy olyan üzletet ami szerintem működne. Az első próbálkozásokkal és pár eszközök beszerzésével már meg is vagyok. Erősen úgy néz ki, hogy működik a dolog.

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.