Skip to main content

16.04.16

    Majdnem semmi nem nő ami azért idegsítő egy csöppet. Kint egyedül a hagymák dugták ki a fejüket abból amit egy hónapja vetettem, de azok is csak éppen hogy és szenvedve. A többi dolog mint pl répa vagy cékla meg sem mozdult. A borsót már újra vetettem mert ha egy hónap alatt nem csinált semmit akkor annak lefőtt a kávé. Keddig várok a répával meg a többivel és után szerintem azok is kapnak egy újra táblát.
   Az itthon nevelkedő cuccok sem állnak jobban az az igazság. Összesen két articsóka kelt ki a tízen valamennyiből, spárga még sehol, cuccamelon detto. A tökféléknek még nem kell kelniük azoknak még van egy olyan négy-öt nap, hogy kétségbe ejtsenek.

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.