Skip to main content

Nagypéntek

    Nem tudom mi az egyházak nézőpontja a nagypénteki munkavégzésről, de az én véleményem az, hogy a jó időt ki kell használni. Mert hogy ilyen szép kék ég régen volt ás idén először tudtam csak egy szál pólóban dolgozni.

    Vettetem céklát ismét, snidlinget és póréhagymát a tavalyi zacskóból. Remélhetőleg idén is olyan jó lesz mint a tavalyi volt. Amiből még akad egypár szál kint. Amiket megfogok hagyni, hogy magba mennyen.
 A snidlinget öt kisebb cserépbe ültettem, talán így lesz is belőle valami. Van még két nagyobb cserepem teli rozmaring ágakkal. A nagy eszemnek köszönhetően a gyökereztető hormont itthon hagytam. Viszont a nagy számok törvénye alapján így is lesz majd pér ami gyökeret ereszt.
    A legrégebbi rebarbara is kezd szépen levelet hozni.  nem igazán hoz használható termést, de nincsen szívem kidobni. Mindig kap még egy év haladékot, főleg azért mert úgy lett mentve. Három kisebb cserépbe vetettem rebarbara magokat, mert a tőről osztás valahogy nálam nem működik.


Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.