Skip to main content

23.03.2016

    Kisebb kihagyás után volt némi időm kint dolgozni és ami még jobb az idő is kellemes volt. Végre elástam a gombával beoltott tuskókat, nem fűzők hozzájuk nagy reményt. Bár kitudja lehet, hogy lesz rajta majd laska gomba.

   Elvetetem az első ázsiai zöldségemet is. Meglátjuk mi lesz belőle. Majdnem olyan mint a Pok choi csak hullámos a levele.  
    Kicsit takaritgattam a virágos körül is amit csak én hívok virágosnak. Viszont megtaláltam a rózsabokrot amit tavaly mentettem és eddig kétszer azt hittem kiszáradt. Egyszer pedig ütközetben eltűntnek nyilvánítottam


Kitartóbb mint gondoltam, most fel is kötöttem

     Meg elvetettem vagy öt sor mákot is. A "virágos ágyásba" amit extrába kaptam az önkormányzattól. Meg egy kicsi került a rózsa mellé is.
Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.