Skip to main content

Jó tett helyébe jót ne várj

Erős kezdés

    Kint voltam ma a kertben elkezdeni a vetést, hagyma korai borsó ilyenek. Nagyban dugdosom a  a hagymát a földbe. Amikor is egyik szomszédom jön, hogy nem e tudnék segíteni leszedni egy fészert a teherautóról. Persze miért is ne többen könnyebben végzünk. Nos nem minden úgy alakult ahogy én azt gondoltam, mert én azt gondoltam, hogy félig lehúzzuk a palatorról, lebillentjük. Úgy tesszük le a földre. Nos a sokeszűek nem így gondolták, ők azt hitték hogy ezt a bazi nagy fa szerkezetet majd az ö tészta izmaikkal leemeljük egyben. A baj az volt, hogy sem én nem kérdeztem  sem ők nem mondták. Miután teljesen lehúzták a cuccot rájöttek, hogy nem fogják elbírni. Minő meglepetés, ezért aztán gyorsan el is engedték. Persze erről sem szóltak nekem, úgyhogy én repültem a fészerrel együtt ami majdnem letépte az egyik ujjamat. Szerencsére mindig van nálam egy elsősegély csomag, úgyhogy nem véreztem el. Viszont most csak kilenc ujjal tudok gépelni.
     Viszont elvetettem a korai borsót és a hagymákat, a lóbabot amiért igazából kimentem no azt itthon hagytam. Répát meg a többi apró magot majd jövőhéten.


Shalot és vörös hagyma közé megy majd a répa

Korai borsók plusz a lóbab érintetlen helye

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.