Skip to main content

Az első levélváltás az önkormányzattal.

    No megvolt Bristol város önkormányzatával. Pontosabban a Food Safety Teammel kerültem közelebbi kapcsolatba. Finoman fogalmazva is az első kapcsolat teremtés nem éppen a siker jelzővel illetném.
    Röviden ami történt. Volt pár kérdésem amit szerettem volna tisztázni, mielőtt neki vágnék az egésznek és regisztrálnám a "munka helyem" mint élelmiszer előállító hely.  Küldtem nekik hat kérdést ebből egyre kaptam választ és az is az volt, hogy ha szeretnék válaszokat kapni akkor először is regisztrálnom kell. Azután majd valaki válaszol a kérdéseimre. Nem mintha  pont ezt akartam volna elkerülni, illetve kihúzni ameddig lehetséges.  A legjobb az egészben, hogy olyan kérdés is volt amire ha nemleges választ kapok akkor az egész dolog megy a kukába illetve nagyon átkel szervezni.

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Tayberry és Loganberry

Kihasználtam a mai szép napot meg a tényt, hogy kellett egy napi bérlet a buszra ezért aztán kimentem az Imperial parkban található B&q-ba, mert  megakartam lepni magamat pár dologgal amit már kinéztem magamnak.
   Vettem egy tayberryt és egy logganberryt mind a kettő málna és szeder kereszteződésből jött létre.

   A Loganberryt James Harvey Logan Amerikai bíró és kertész nemesítette ki, ha lehet hinni a történetnek teljesen véletlenül. A Tayberryt  1979-ben Skóciában nemesítették és a Tay folyóról nevezték el, ez is ugyan úgy málna és szeder kereszteződés mint a Loganberry, de a két fajta között van pár eltérés. Míg a Tayberry vastagon van borítva tüskékkel addig a Loganbery (legalább is ami nekem van) teljesen tüske mentes. Ugyan akkor ez utóbbinak nem olyan finomak és édesek a bogyói (ezt még csak elméletből mondom) viszont lehet iparilag termeszteni, míg a másikat nem mert a tüskék megnehezítik a szedést. 

    A vásárlás mellett még lőttem pár képet.  Csupán mint érdekessé…

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.