Skip to main content

Az első levélváltás az önkormányzattal.

    No megvolt Bristol város önkormányzatával. Pontosabban a Food Safety Teammel kerültem közelebbi kapcsolatba. Finoman fogalmazva is az első kapcsolat teremtés nem éppen a siker jelzővel illetném.
    Röviden ami történt. Volt pár kérdésem amit szerettem volna tisztázni, mielőtt neki vágnék az egésznek és regisztrálnám a "munka helyem" mint élelmiszer előállító hely.  Küldtem nekik hat kérdést ebből egyre kaptam választ és az is az volt, hogy ha szeretnék válaszokat kapni akkor először is regisztrálnom kell. Azután majd valaki válaszol a kérdéseimre. Nem mintha  pont ezt akartam volna elkerülni, illetve kihúzni ameddig lehetséges.  A legjobb az egészben, hogy olyan kérdés is volt amire ha nemleges választ kapok akkor az egész dolog megy a kukába illetve nagyon átkel szervezni.

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.