Skip to main content

Megvan a kis kapám és cukkini

    Elkezdetem felszedni a hagymákat és felásni a helyüket, és eközben kifordult a földből a tavaly eltűnt kapám. Amit tavaly valahol eltökítettem, mint kiderült a hagymáknál és emiatt kénytelen voltam venni egy újat. Mondanom sem kell boldogság van.    Idén vetettem kétféle új cukkini félét. Ami azért így nem teljesen igaz mert Sun goldot már tavaly is vetettem csak nem kelet ki. A kis kerek meg Tondo Di Piacenza, a terméshozammal mondjuk nem vagyok elégedett, nem olyan jók mint a Black Beauty. Viszont szín és forma változatosságot hoznak a kertbe.


   Cékla is akad ha nem is olyan sok mint amit szeretnék, de azért akad. Azt sajnos nem tudom milyen fajta mert ... nem tudom és kész. Viszont finom azt kell, hogy mondjam. 


Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.