Skip to main content

Csirke ól építés

    Mondhatni végre valahára elkezdtem építeni a leendő csirkéim, leendő lakhelyét. Eddig csak a padló feléve vagyok készen és már most biztosra vehető, hogy enyhén huzatos lesz. Legalább is a padlón lesz néhány rés, de hát hulladék fából építem és azok nem tökéletesen passzolnak egymáshoz.


   A kép baloldalán az ujjam kicsit belelóg mint ahogy a legtöbb profi fotósnál is. A képen látható almafa lesz az egyik fa amit majd át kell ültetnem a tél folyamán. 
    A max befogadó képessége egyébként egy tucat csirke lesz. Ezt a számot lehet sosem érem el, elsőre majd egy négy darabbal tervezem kezdeni. Aztán majd kialakul. 

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.