Skip to main content

Mike és a cefre csapda

    Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.


    Ez egyébként kétnapi adag, felhívnám még a figyelmet a baloldalinak a szélén éppen mászik be egy páciens. Sajnos ő már nem ért bele hamarabb agyonvágtam. A baloldaliba egyébként azért volt több szerintem, mert abban érezhetően több élesztő volt. Ezért a mai adagot felkevertem mielőtt kiraktam. Kedden letesztelem ezt az elméletet. 


    Aztán itt van ez a traki a bolt előtt ahol a bevásárlásaim nagyrészt töltöm. Egy párszor már láttam arra, de ma beszélgettem az egyik ott dolgozóval. Megemlítve a tarkeszt a parkolóban. Ja igen az Mike-é -jött a válasz.- az egyik home shoping sofőré. Ezzel jár dolgozni, de nem is vidéken él hanem Knowleban. 
    Ezzel meg is adta a gondolkodni valót hazafelé. Miközben kerekeztem át Knowleon rájöttem, hogy annyira nem is bolondság mint elsőre az ember gondolná. Fekete rendszámos tehát Historic Vehicle besorolású, ezért nem kell road taxot fizetnie. A biztosítás is olcsó rá, és mivel mezőgazdasági gép. Ezért jó esélyel lehet bele vörös dízelt tankolni ami sokkal olcsóbb mint a sima. Viszont ha sima gépkocsiba tankolód akkor megbüntetnek érte. 
Ennyit mára.


Comments

 1. Ez a csigacsapda hogy működik? Mi a recept? A magyar csigák is rámennek?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olyasmi mint a sör csapda, csak a drága sör helyett össze kell keverni pár evőkanál cukrot, némi élesztőt pár liter vízben, hagyni egy párnapig forrni, Aztán befőttes üvegben kirakni.
   Magyar csigákkal még nem teszteltem, de szerintem igen.

   Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.