Skip to main content

Egy lépéssel közelebb

    Ma munka helyet után beszélgettem az egyik munka társammal. Kiről kiderült, hogy időről időre pop up shopokat (részletek később) üzemeltet, ahol is mindenféle dolgokat árulnak méztől, kezdve házi süteményekig. Lényeg a lényeg, hogy terveim között szerepelt lekvárok készítése és árulása, de ez olyan mennyiségű papírmunkával és egyéb költségekkel járna mint például felelősség biztosítás.  Hogy egyszerűen nem láttam értelmét annak, hogy ténylegesen belemenjek. Viszont így csak beszállító leszek ezzel egy csomó dologban. Persze a haszon is kisebb lesz így, bár nem  jelentősen és az eladással sem nekem kell foglalkoznom.
    Azért a részleteket még egy kávé mellett tisztázni kell.

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.