Skip to main content

2015.12.13.

     Már jó pár éve vonz a gondolat, hogy veszek egy tanyát és valamennyire kivonulok a civilizációból valahova, ahol megtermesztem a  saját élelmem, állatokat tartok. Szóval a szokásos hippi duma. Ez az évek folyamán csak egyre határozottabb vágyam lett. Ott is hagytam a Magyar valóságot, jobban mondva felváltottam az Angollal. Itt a tanya szót felcseréltem a farmmal, de a vágy továbbra is megmaradt.
     Aztán három évvel ezelőtt kibéreltem egy kis parcellát ami kisebb ugyan mint édesanyám konyhakertje, de az első lépésnek jó volt. Ehhez tavaly béreltem egy másikat is nem olyan messze az elsőtől. Eddig ez a két kis terület amint tanulok és dolgozom.

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.