Skip to main content

Dolog amit nem akarsz látni meg amit igen.

     Kimentem csirkét etetni akik simán túlteljesítik az evés iránti elvárásokat, mert két hét alatt megettek három heti kaját, nem leszünk így jóba. Az a helyzet. Persze ez a kisebbik gond a tegnapi szélben megbillenhetett a fóliasátram és minden palántával teli cserepem pofával lefelé landolt. Senkinek nem kívánom azt az érzést.


Nem egy szép látvány

Azt sem tudom ez mi
   Mondjuk számítottam valami olyasmire ami a palántáim felét megöli, én igazán inkább hidegre vagy kártevőre gondoltam Ezért is ültettem többet. Szóval azért valami majd fog maradni csak helyre kell őket pofozni. No meg fogalmam sincsen melyik a káposzta vagy melyik a karalábé esetleg a brokkoli. ez mondjuk majd idővel eldől. 
    A burgonyák viszont a múltkori jégeső után szépen helyre jöttek és úgy néz ki idén talán nem rohadt ki annyi mint tavaly. Igaz idén harmad annyi eső sem esett, sőt leginkább szárazság van. Nem csak a szabadföldi hanem a konténeres is szépen alakul.

Lassan fel kell tölteni 

Fejel efelé van, de szerencsére nem úgy nő.

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.