Skip to main content

Itt az ősz ...

 ... itt van újra. Most már hőmérsékletben is kezd megérződik. Ha minden igaz Novemberben tényleg hideg lesz, meg hó is lesz a télen. Igaz ezt az elmúlt három vagy négy télen is ígérték. Hozattam egy utánfutó levél és fa darálékot. Szépen szét terítettem és pénteken elkezdem beásni. Idén nem nem hozatok lótárgyát mert azt hiszem valamilyen növény irtó szer volt benne, legalább is a babom ami érzékeny erre a dologra azt mutatja (illetve a hiánya mutatja leginkább). Valamint lehet drótféreg fertőzést is sikerült vele összeszednem (de ezt talán már mondtam).
    Három év után sikerült összeismerkednem a szomszédommal, Remélem nem akadt ki nagyon amikor meglátta, hogy feltöltöttem a kompposzt kukáját félig gyomokkal. Mentségemre legyen írva, hogy az ő területéről burjánzott át hozzám.
    Készen vagyok a csirke ól terület rendezésével, jövő héten elkezdem a faszerkezetet összeállítani.

Comments

Popular posts from this blog

Mike és a cefre csapda

Egymáshoz nincsen közük ez csak a cím. Azt hiszem sikeresnek mondható a cefre csapdám a csigáknál legalább is a mai felhozatal ezt mutatja.

Patkányok és egyebek

Mára már el is tűnt az tavam ami tegnap még mindent elfoglalt. Igaz minden sülyedékeny még.Újabb potyák

Tegnap előtt az allotment fb csoportjában valaki kérdezte, hogy kell e valakinek cucamelon mag. Engem meg úgy  tanítottak, hogy ne legyek rest jelentkezni.  Aztán még megkaptam azt a magcsomagot is amire pályáztunk, erről majd még részletesebben is lesz szó, a cucamelonról is.